Home / Интернет

Category Archives: Интернет

Feed Subscription

Блаже Аризанов (@StayUncle) еден од говорниците на CareerLaunch 2.0

Блаже Аризанов (@StayUncle) еден од говорниците на CareerLaunch 2.0

Блаже Аризанов е млад претприемач од Струмица кој последниве 5 години е дел од ентузијастички тим на професионалци кои стојат позади една од најдобрите старт ап компании во Њу Делхи, Индија - StayUncle.

Read More »

Студија: Премногу Facebook за време на празниците ќе ве направи несреќни

Студија: Премногу Facebook за време на празниците ќе ве направи несреќни

Премногу користење на Facebook со набљудување на фотографии на "совршени" семејства, ски празници и други "идеални" моменти е поверојатно да ве натераат да се почувствувате несреќни отколку празнично настроени.

Read More »
Scroll To Top