Home / Мобилна

Category Archives: Мобилна

Feed Subscription

#Lenovo: Немаме намера да го стопирамe производството на смартфони

#Lenovo: Немаме намера да го стопирамe производството на смартфони

Во врска со објавени лажни информации во врска со производството на смартфони Lenovo, би сакале да кажеме дека компанијата не само што нема никаква намера да го прекине производството на смартфони, но е насочена кон подобрување на развојот во овој сегмент.

Read More »
Scroll To Top