Home / Фотографија

Category Archives: Фотографија

Feed Subscription

ГАЛЕРИЈА: Зимските пејзажи на градот низ објективот на Георги Кончалиев

ГАЛЕРИЈА: Зимските пејзажи на градот низ објективот на Георги Кончалиев

Подгответе ги сите ваши сетила за да се опуштите и да уживате во фотографиите на Георги Кончалиев и да се препуштите на неверојатната зимска магија, видена токму низ објективот на неговата фото камера.

Read More »

ГАЛЕРИЈА: Игра на сенките

ГАЛЕРИЈА: Игра на сенките

Вештината да си играш со светлината е фундаментална за добра фотографија, а употребата на сенките е многу прост, но ефективен начин за создавање на навистина импресивни фотографии.

Read More »

ГАЛЕРИЈА: Урбаните и минималистички фотографии на Влатко Деков

ГАЛЕРИЈА: Урбаните и минималистички фотографии на Влатко Деков

Од неодамна интернет просторот стана збогатен со прекрасниот сензибилитет и кристално чистата позиција и перспектива на дожувување на светот преку објективот на фотографот Влатко Деков.

Read More »
Scroll To Top