Home / Ентериер

Category Archives: Ентериер

Feed Subscription

Трендови во ентериерот за 2016 година

Трендови во ентериерот за 2016 година

Без разлика дали ќе се вселувате во нов, ќе го реновирате стариот или едноставно сакате да внесете свежина и нови детали во домот ова се трендовите за 2016 година на кои треба да обрнете внимание.

Read More »

АРХИТЕКТУРА: Повеќе небо

АРХИТЕКТУРА: Повеќе небо

Секогаш кога уредуваме мал простор се соочуваме со проблемот како да се обезбеди што повеќе природно осветлување.

Read More »

Материјал кој ќе ве фасцинира

Материјал кој ќе ве фасцинира

Кога ке помислите на ѕид од бетон, најверојатно прво си помислувате на ладни , индустриски ентериери и досадни екстериери, бидејки тоа е и најчеста употреба на бетонот.

Read More »
Scroll To Top