Home / Органска

Category Archives: Органска

Feed Subscription

ВИДЕО: Изградил куќа за само 180 евра

ВИДЕО: Изградил куќа за само 180 евра

Човекот со име Мајкл Бак изградил куќа во селото Dedington во Англија, која го чинела само 180 евра! Ова е навистина генијална идеја и нешто за кое досега не сме навикнати да слушаме.

Read More »

Зелени покриви

Зелени покриви

Во Струмица, со здружување на заедницата и со евентуални субвенции од институциите ова може да се реализира!

Read More »

Нова атракција: Куќичка на дрво како хотел

Нова атракција: Куќичка на дрво како хотел

Куќичка на дрво е еден од соништата на речиси секое дете. Луѓе од различни места во светот, претприемачи, најдоа начин како да го реализираат овој сон, а да биде наменет за возрасни деца. Сè попопуларни стануваат паузите во куќичка (која ...

Read More »
Scroll To Top