Home / Јазична игла

Category Archives: Јазична игла

Feed Subscription

ЈАЗИЧНА ИГЛА: Моментално

ЈАЗИЧНА ИГЛА: Моментално

Како и да е, чинот на говорење (и пишување) е моментален чин, нешто што се случува токму овде и токму сега, во времето кое не може да се фати, и по тоа е сличен е на креацијата.

Read More »
Scroll To Top