Home / PR

Category Archives: PR

Feed Subscription

Морничава реклама потсетува за опасната страна на социјалните мрежи

Морничава реклама потсетува за опасната страна на социјалните мрежи

Рекламната агенција Y & R Мексико ја создаде оваа незаборавна видео реклама со која успеа да го привлече меѓународното внимание кон проблем кој влијае на сите засегнати страни во светот.

Read More »

Пет скриени состојки на доброто лидерство

Пет скриени состојки на доброто лидерство

Еден одличен пријател дојде со интересен концепт - фактори кои ги опишуваат најдобрите вработени. Иако стануваше збор конкретно за музичари, идејата се покажа универзална во однос на секоја друга бранша.

Read More »

Блаже Аризанов (@StayUncle) еден од говорниците на CareerLaunch 2.0

Блаже Аризанов (@StayUncle) еден од говорниците на CareerLaunch 2.0

Блаже Аризанов е млад претприемач од Струмица кој последниве 5 години е дел од ентузијастички тим на професионалци кои стојат позади една од најдобрите старт ап компании во Њу Делхи, Индија - StayUncle.

Read More »

Професор од Стенфорд: Отстранете две фрази од јазикот за да бидете поуспешни

Професор од Стенфорд: Отстранете две фрази од јазикот за да бидете поуспешни

Начинот на кој зборувате влијае не само врз тоа како другите ве доживуваат, но и врз сопственото однесување. Замената на еден збор со друг може да го промени начинот на кој се вклопувате кон своите цели.

Read More »

ВИДЕО: Два силни промотивни филма на Nike за жените во Русија и Турција

ВИДЕО: Два силни промотивни филма на Nike за жените во Русија и Турција

Со локално-глобалната стратегија на спортскиот бренд Nike, тие ги повикуваат жените од различни земји да бидат похрабри и да го прават она што сакаат и покрај спротивните очекувања од општествата од кои доаѓаат.

Read More »
Scroll To Top