Home / Галерија

Category Archives: Галерија

Feed Subscription

ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

Во љубопитното видео во кое ликовите од различни филмови на НВО го пеат интрото кон серијата "Игра на престолите/ троновите", телевизискиот канал не запознава и со некои од новите костуми на главните актери во историската фантастична сага.

Read More »

ГАЛЕРИЈА: Омаж на истакнатиот македонски писател за деца Киро Донев

ГАЛЕРИЈА: Омаж на истакнатиот македонски писател за деца Киро Донев

Денес, 16 март 2017 година (четврток), во НУЦК „Антон Панов“, се одржи омаж на истакнатиот македонски писател за деца Киро Донев, а по повод два негови јубилеја: 75 години живот и 50 години творештво.

Read More »

ГАЛЕРИЈА: Зимските пејзажи на градот низ објективот на Георги Кончалиев

ГАЛЕРИЈА: Зимските пејзажи на градот низ објективот на Георги Кончалиев

Подгответе ги сите ваши сетила за да се опуштите и да уживате во фотографиите на Георги Кончалиев и да се препуштите на неверојатната зимска магија, видена токму низ објективот на неговата фото камера.

Read More »

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Денес Шопеновата асоцијација во Куала Лумпур, Малезија на огромно задоволство беше домаќин на м-р Даница Стојанова, еден од најреномираните професори за пијано и камерна музика во Македонија.

Read More »
Scroll To Top