Home / Сцена

Category Archives: Сцена

Feed Subscription

Театарски дневник: „Ни ќар ни зијан“

Театарски дневник: „Ни ќар ни зијан“

Пиесата „Ни ќар ни зијан“ на Братислав Димитров спаѓа во оној тип драматика кој, појавувајќи се некаде во раните деведесетти години, условно би можел да се нарече – нов реализам.

Read More »
Scroll To Top