Home / Дизајн

Category Archives: Дизајн

Feed Subscription

ВИДЕО: Импресивна надреална анимација

ВИДЕО: Импресивна надреална анимација

Ја сакате ли сурреалната или надреалната уметност? Знаете дека таму можеме да видиме работи кои се фантастични, имагинативни, нечовечни... Кога оваа уметност ќе ја помине оската на досега познатото се случува магија.

Read More »

JR постави двајца атлети во Рио во пресрет на Олимписките игри

JR постави двајца атлети во Рио во пресрет на Олимписките игри

Познатиот француски уличен уметник JR повторно во акција, овој пат со две џиновски инсталации на спортисти во Рио де Жанеиро во пресрет на претстојните Олимписки игри на кои градот ќе биде домаќин.

Read More »
Scroll To Top