Home / НВО

Category Archives: НВО

Feed Subscription

Официјално отворање на детската програма „Креираме заедно“

Официјално отворање на детската програма „Креираме заедно“

„Скопје Филм Фестивал“ и „Здружението за поддршка на деца и млади со различности, Сината птица – Скопје“, со задоволство ве канат на официјалното отворање на детската програма „Креираме заедно“ ...

Read More »

Здружението „Транзен“ дел од училиште за креативен стрип ангажман

Здружението „Транзен“ дел од училиште за креативен стрип ангажман

Здружението за култура и развој на креативни индустрии „Транзен“ од Струмица ќе биде дел од училиштето за креативен стрип ангажман, во организација на Стрип центарот на Македонија со седиште во Велес од 20 до 24 април во с. Нежилово.

Read More »

ИНФО: Креативен форум во Струмица

ИНФО: Креативен форум во Струмица

Како да генерираат повеќе идеи, што е креативност и иновативност, како се креира мрежа за креативно претприемништво и кои се техниките за изработка на лого, учеа денеска во Струмица дваесетина учесници во рамки на проектот „Мрежа за креативно претприемништво“.

Read More »

Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година

Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година

Здружението за локална демократија Центар на заедницата на општина Струмица – Струмица во соработка со Општина Струмица, од почетокот на 2017 г. започна со процес на изработка на Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година.

Read More »
Scroll To Top