Home / Младински

Category Archives: Младински

Feed Subscription

ИНФО: Креативен форум во Струмица

ИНФО: Креативен форум во Струмица

Како да генерираат повеќе идеи, што е креативност и иновативност, како се креира мрежа за креативно претприемништво и кои се техниките за изработка на лого, учеа денеска во Струмица дваесетина учесници во рамки на проектот „Мрежа за креативно претприемништво“.

Read More »

Младински совет: Реализирана ЕДУ-работилницата „Млади и креативни“ во Крушево

Младински совет: Реализирана ЕДУ-работилницата „Млади и креативни“ во Крушево

Во текот на изминатиот викенд (5-7 февруари 2016) во Крушево, во организација на Младинскиот совет од Струмица се одржа едукативниот семинарот за младите средношколци од Струмица.

Read More »
Scroll To Top