Home / Еколошка

Category Archives: Еколошка

Feed Subscription

Митко Бојаџиски: Зимска загадена (став)

Митко Бојаџиски: Зимска загадена (став)

Во Струмица владее мислење дека воздухот ни е употреблив за дишење. А надвор, навечер, смрди на чад. Добро би било да имаме мерна станица која што редовно ќе не информира за состојбата на чистиот воздух.

Read More »
Scroll To Top