Home / Слободарска

Category Archives: Слободарска

Feed Subscription

Порно

Порно

Зборот "sex" е најбараниот збор на Google, а и на сите останати интернет пребарувачи. Не се залажувајте дека второтo место го држи зборот "Love", туку тоа се зборовите "adult dating", "Porn", "Teen sex", "free sex" итн.

Read More »

Професионален (раз)говор

Професионален (раз)говор

Ајде да разговараме! А да преговараме? Што велиш? Ајде да си играме на дипломати! Јас ќе бидам шаховска фигура, а ти коњ. Ќе се сретнеме на бојното поле.

Read More »

AMO ERGO SUM

AMO ERGO SUM

Одговорността се учи, таа е дел од животот. А тој се гради. Полека и макотрпно. Се ќе биде, трпение, ќе ви каже прабаба ви од Преспа.

Read More »
Scroll To Top