Home / Филозофија

Category Archives: Филозофија

Feed Subscription

#МУДРОСТ: “Тестот на трите сита”

#МУДРОСТ: “Тестот на трите сита”

Во античка Грција, Сократ бил познат по тоа што многу го ценел и почитувал знаењето. Еден ден познатиот филозоф се сретна со еден познаник, кој му рекол:

Read More »
Scroll To Top