Home / Мода

Category Archives: Мода

Feed Subscription

Louis Vuitton ја купува модната куќа “Dior”

Louis Vuitton ја купува модната куќа “Dior”

Најголемата модна компанија во светот, Луј Витон-Мое Енес - Ел Ве Ем Аш (Louis Vuitton-Moet Hennessy - LVMH) објави дека ја поедноставува структурата и ќе ја проголта целосно престижната модна куќа Диор (Dior).

Read More »

МОДА: Исфрлете ги овие парчиња од вашиот гардеробер – под итно!

МОДА: Исфрлете ги овие парчиња од вашиот гардеробер – под итно!

"Сега е во мода ..." - волшебните зборови кои не тераат да се надградуваме и да го дополнуваме периодично личниот гардеробер со надеж дека надополнувањата ќе ни стават етикета на реалност, но и ако може..

Read More »

Со хиџаб за мис на Минесота

Со хиџаб за мис на Минесота

Деветнаесетгодишната Халима Аден, студентка на колеџот „Сент Клауд“, е една од кандидатките на изборот за мис на Минесота.

Read More »

Модни предлози во бохо стил

Модни предлози во бохо стил

Се смета дека бохо стилот го носи името од областа Бохемија во Чешка, претежно од цигани, кои се занимавале главно со уметност и претстави, чиј начин на живот и изглед биле премногу неприфатливи за општеството.

Read More »
Scroll To Top