Home / Мода / Филм за Yves Saint Laurent кој сите со нетрпение го очекуваме

Филм за Yves Saint Laurent кој сите со нетрпение го очекуваме

Веќе се снимени околу десетина филмови, уметнички и документарни кои говорат за успехот на легендарните дизајнери, модната индустрија и комуникацијата во светот на модата.

y1

За Yves Saint Laurent се снимени веќе два филмови, а моментално во пост продукција се уште два. Вчера во медиумите се појави првиот трајлер за уште еден од нив, во режија на Jalil Lespert и главна улога на Pierre Niney. Глумецот е сеуште релативно непознат надвор од неговата родна Франција, а неговиот талент е забележен во комедијата „LOL“.

Премиерата на филмот ќе се одржи во ноември!

About AnMary

Моден дизајнер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top