Home / Мода / Уметничко видео со Катерина Урдова

Уметничко видео со Катерина Урдова

Погледнете го видеото на кое во улога на модел се појавува нашата позната струмичанка и манекенка Катерина Урдова.

Претходно објавивме една уникатна фотосесија наменета за календар кој е објавен во Пекинг, местото каде што престојува во моментов.

dd

Ова што сега го гледаме е дел од проектот Sanchia Fashion pollution. Извонредно #art видео. Доколку има проблем со брзината, погледнете го на оригиналната web страница, но внимавајте, тешко е за разбирање! :D

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top