Home / Галерија / За 10 години скулптор ископал и декорирал 14 величествени пештери

За 10 години скулптор ископал и декорирал 14 величествени пештери

Во последните 10 години американскиот уметник Ра Паулет копа во песочните високи карпести подрачја во северниот дел на Њу Мексико.

p1

Тој има 67 години и до сега има завршено 14 масивни пештери. Скулпторот поминал 10 години од својот живот во копање на овие величествени пештери во Њу Мексико. Погледнете ги!

p2

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top