Home / Галерија / ГАЛЕРИЈА: Ана Стоилова пред објективот

ГАЛЕРИЈА: Ана Стоилова пред објективот

Пред извесно време во Струмица станаа популарни фотографиите на Коки Ќосев направени со дрон. Ова беа првите фотографии направени во градот со помош на оваа модерна технологија која овозможува да се видат работите од повисоко, односно како што знаеме да кажеме од орелска перспектива.

z13

Коки Ќосев има 14 години, мината година учествуваше на државен натпревар за фотографија и го освои третото место како професионален фотограф. Освен неговата последна занимација (хоби), а тоа е дронот со кој во еден момент направи бран на информации по македонските портали дека на небото во Струмица една вечер се појави НЛО, тој се труди да истражува и во другите категории на фотографија, па така освен стандардните урбани фотографии, портрети, пејсажи, документарна фотографија, тој се труди да навлезе подлабоко и во модната фотографија.

z14

Неговите ноќни панорами на градот се магични, но ова што го гледаме денес е неговиот професионален пристап во изработката на модна фотографија, а во едиторијалот кој ќе го погледнеме подолу, пред објективот на Коки Ќосев е надежниот иден талентиран модел Ана Стоилова. Таа има 16 години и во иднина се надева да стане модел, а овие фотографии се дел од фото сесија со која ќе конкурира во една од познатите македонски модни агенции.

Како ви се допаѓа? :)

Фотографиите се изработени во професионалното фото студио Коки

ГАЛЕРИЈА: Со дрон над Струмица

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top