Home / Галерија / ГАЛЕРИЈА: Фото репортажа од последниот Fashion Week во Париз #backstage

ГАЛЕРИЈА: Фото репортажа од последниот Fashion Week во Париз #backstage

За време на шоуто „Недела на модата„ (Fashion Week) не е се` на подиумот. Тензиите се зголемуваат и зад сцената и меѓу дојдените гости кои се овде да ги видат новите трендови на големите брендови во модата.

f13

Ова е еден од настаните кои годишно привлекуваат многу публика, лажни и вистински блогери, активни, влијателни и познати личности, бизнисмени и такви кои се заинтересирани на нивниот пазар да ги понудат најновите парчиња облека која ќе им донесе поголем профит. Но, најважното од целото ова шоу е возбудата, забавата, комуникацијата, боите, атмосферата, дизајнот и она што ќе остане запаметено.

Парискиот фотограф Шарл-Анри Бедју ја раскажува неделата на модата, она што се случува позади сцената (backstage), она што се случува на пистата (catwalk )и во публиката со помош на фотографии објавени во “Монд”. Погледнете:

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top