Home / Мода / ГАЛЕРИЈА: 10 магични фотографии со подводни нимфи

ГАЛЕРИЈА: 10 магични фотографии со подводни нимфи

Подводната фотографија е ретка уметност. Покрај мајсторството на фотографот, исклучително важно е и она на моделот. Но, кога меѓу двајцата се добие одличен контакт, разбирање и синхронизација во работата, резултатот е магичен.

Фото: Marta Suherman

Фото: Marta Suherman

Видете ги следните фантастични фотографии, избрани од редакциската екипа на Bright Side, на ликовни подводни нимфи или сирени, снимени маестрално од фотографи виртуози.

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top