Home / Галерија / ГАЛЕРИЈА: Скапоцените асесоари од модниот викенд во Париз

ГАЛЕРИЈА: Скапоцените асесоари од модниот викенд во Париз

Покрај модното дефиле на пистите на модниот викенд на висока мода во Париз, оваа манифестација дава можност за докажување на дизајнерите на најсофистицираниот накит и асесоари да ги покажат своите елегантни и фантастично скапи колекции.

 Fleurs d'Opales од Chopard

Fleurs d’Opales од Chopard

Уредниците на Lenta.ru ги претставуваат последните новости од оваа зима меѓу мноштвото импресивни украси.

Погледнете ја кратката селекција од најновите дела на оваа невидено убава уметност.

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top