Home / Забава / Катерина Урдова со модни ангажмани во Индија

Катерина Урдова со модни ангажмани во Индија

Деновиве нашата позната струмичанка, манекенката и модел Катерина Урдова е во Индија. Секојдневно ни споделува дел од фотосесиите во кои учествува и продолжува да не фасцинира со нејзината убавина и прогресот кој го прави во нејзината професија.

кате4а

Таа има секојдневни ангажмани за брендот Yepme во Делхи, Индија, но секој слободен ден го користи да посети некој нов град и да ја запознае што подобро оваа егзотична земја со специфична култура и традиција. Во периодот се подготвува да го посети островот Гоа, едно од најубавите и најтуристичките места во светот.

кате2

Ќе биде во Индија извесен период, по кој се враќа назад во Струмица и ќе продолжи со нејзиниот следен предизвик. Моден, се разбира. :)

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top