Home / Дизајн / Уникатна када од природен камен

Уникатна када од природен камен

Riverstone е органска када од камен, дело на Muubs. Кадата однадвор е рапава, задржувајќи ја природната структура на каменот, а внатрешноста и е совршено мазна и полирана, давајќи максимална удобност и чувство на блискост со природата.

1_1467197623

Muubs изработуваат кади по нарачка, гарантирајќи дека се без дупликат.

аа1

Погледнете!

Save

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top