Home / Видео / Календарот на „Пирели“ за 2017 година

Календарот на „Пирели“ за 2017 година

Календарот на „Пирели“ за 2017 година ги слави талентираните жени од различни возрасти.

22eea8bc6c7c118b8d73c700ea182d88

За новиот календар се ангажирани 14 високопрофилирани актерки, како Никол Кидман, Џулиен Мур, Робин Рајт, Ума Турман, Хелен Мирен, Алисија Викандер, Руни Мара, Леа Сејду, Пенелопе Круз…

Сите ја слават природната убавина и женственоста. Портретирани се со смирен стајлинг и минимална шминка. Фотографиите се дел на Питер Линдберг, а фотографиите во крајната верзија во календарот се оставени – неретуширани.

24b480b7d29115f3ed8c3c922794fa32

84cf8eb300610a901f50f82e703499b0

158fd2e3e813a45fea6284dfba495905

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top