Home / Галерија / ГАЛЕРИЈА: Впечатливите јапонски тунели на светлината

ГАЛЕРИЈА: Впечатливите јапонски тунели на светлината

Веќе неколку години по ред Јапонија е една од државите која нуди вистински спектакл за сите оние кои ги користат тунелите за да стигнат од едно до друго место во градот. Едни од најдобрите просторни дизајнери и уметници креираат проекти со кои ги оставаат минувачите без здив.

а1

Уживајте во овие неверојатни светлосни инсталации, кои се состојат од милиони LED диоди. Тие се наоѓаат во ботанички градина во Набано но Сато во Јапонија и ја оживуваат секоја зима.

а2

а3

а4

а5

а6

а7

а8

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top