Home / Инфо / ИНФО: Изложба на слики од Ниче Василев во Штип

ИНФО: Изложба на слики од Ниче Василев во Штип

Денес, 23 февруари, 2017 година во просториите на галерија “Безистен” во Штип, со почеток во 13:00 часот, беше отворена изложбата на слики од Ниче Василев.

16730225_1470661382946586_8125782697470274277_n

На изложбата се претставени 30 дела, масло на платно, а истата ја отвори директорот на Музеј галерија „Безистен“ Зоран Кутушев.

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top