Home / Галерија / ГАЛЕРИЈА: 10+ фотографии што нема да верувате дека се без фотошоп

ГАЛЕРИЈА: 10+ фотографии што нема да верувате дека се без фотошоп

Дигиталната манипулација може да направи неверојатни нешта на вашите фотографии, но понекогаш најдобрите и најпрекрасните слики се оние кои не биле фотошопирани. Погледнете ги фотографиите подолу, за да видите што сакаме да ви кажеме.

0WvWNQJ__700

Составени од Bored Panda, листата покажува некои од најдобрите непроменети, оригинални фотографии кои можеле да ги најдат.

Некои од нив се нестварни, некои се гадни, морничави, а некои позитивно ќе удрат во вашиот ум, а сите од нив служат за да нè потсетат дека добра слика нема никаква врска со вашите компјутерски вештини и сè зависи од тоа да сте на право време, на право место и да имате бистро око за детали. Не заборавајте да ни кажете кои се најдобрите!

58b6d4d323d30_0TDgmn9__700

Save

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top