Home / Анимација / ВИДЕО: Импресивна надреална анимација

ВИДЕО: Импресивна надреална анимација

Ја сакате ли сурреалната или надреалната уметност? Знаете дека таму можеме да видиме работи кои се фантастични, имагинативни, нечовечни… Кога оваа уметност ќе ја помине оската на досега познатото се случува магија.

shutterstock_535380100

Погледнете го ова надреално видео кое ги надминува сите досегашни можности и граници на перцепцијата. Ова ги надминува сите вообичаени начини на објаснување со зборови на “D анимација. Оваа импресивна комбинација е направена од студиото artFido.

Уживате!

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top