Home / Видео / ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

Во љубопитното видео во кое ликовите од различни филмови на НВО го пеат интрото кон серијата “Игра на престолите/ троновите”, телевизискиот канал не запознава и со некои од новите костуми на главните актери во историската фантастична сага.

game-of-thrones-season-7-costumes-2

Децата на Северот се со вообичаени кожни наметки, но сега и Денерис и Мисандеј се променети во густа облека, наместо воздушести фустани, кои ги носеа во Мијрин. Го гледаме Тирион повторно со амблемот на “раката на кралот”, а Теон Грејџој веќе личи на себе. Сандор Клегејн се разделил од парталите, а Церсеј Ланистер го оплеменила вратот со метални стапчиња. А Ходор … Ходор, во парсирање се вели “ходор”.

Меѓу хаотичните обиди за пеење, ги слушаме во заден план дури и змејовите на Денерис Таргариен кога таа крева прст да им даде тон. На крајот на видеото гласовите на сите актери се испреплетуваат во вкупната хорска позадина, со кој започнува секоја епизода од серијата “Игра на престолите/ троновите”.

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top