Home / Галерија / ГАЛЕРИЈА: 20 влијателни графити кои се вистински уметнички дела

ГАЛЕРИЈА: 20 влијателни графити кои се вистински уметнички дела

Постојат два начина да направиш нешто – да дадеш сè од себе, или да заташкаш и да ја завршиш работата медиокритетски. Односот на авторите секогаш се гледа јасно во финалниот резултат.

shutterstock_115360930

Стрит арт уметноста не е исклучок од ова правило. Некои дела нема да привлечат ничиј поглед. Други, пак, се претвораат во вистински ремек кои комуницираат со животната средина на еден навистина оригинален начин.

Токму поради оваа причина решивме да ви презентираме 20 навистина прекрасни улични дела кои се олицетворение на вистинското мајсторство.

shutterstock_405064294

Погледнете ја галеријата:

Save

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top