Home / Забава / ПРОМО: Владо’Yo – Последен чекор

ПРОМО: Владо’Yo – Последен чекор

Веќе знаете дека порталот Strumica Online секогаш била отворен за промоција на младите успешни уметници од градот и државата. Во денешната викенд промоција го презентираме најновото од нашиот хип-хоп/ рап артист Владо’Yo.

ццц

Новата песна од микстејпот на Конфликт (4-та по ред) е соло на Владо’Yo наречено „Последен чекор“.

Песната е напишана и продуцирана од страна на самиот артист, а е снимена во Студио Лудус. Тематиката на песната обработува реален настан од секојдневниот живот отсликувајќи сегмент од непочитта на работодавачите кон работниците и заканите кои следат.

Слушнете:

Save

Save

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top