Home / Забава / Sal Sonder & Виктор Крстев ја издадоа својата прва песна „Agatha“

Sal Sonder & Виктор Крстев ја издадоа својата прва песна „Agatha“

По синоќешната јавна промоција, денес за прв пат во музичкиот етер ја промовираа својата прва песна „Agatha“, струмичаните Sal Sonder & Виктор Крстев.

PESMA

Станува збор за песна која припаѓа на жанро sensual, downtempo, dreampop, што е сосема поразлично од претходната музичка кариера на Виктор Крстев, но сосема нова, уникатна и занимлива за нашата музичка сцена. Продуцент на песната „Agatha“ е нашиот добро познат артист и продуцент Sal Sonder.

Песната се спремаше 5 месеци, а е снимена во студиото на Sal Sonder. Јавната промоција се реализираше синоќа во добро познатиот Sub Club во Струмица.

Музиката и аранжманот се на Виктор Крстев и Sal Sonder. Во продолжение уживајте во истата, се надеваме дека ви се допаѓа! :)

Save

Save

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top