Home / Мода / Катерина Урдова е дел од автосалонот во Гуанџоу, Кина

Катерина Урдова е дел од автосалонот во Гуанџоу, Кина

Вчера пишувавме дека започнува еден од најдобрите и најголеми автосалони во светот, прекрасната презентација на најновите модели од автомобилизмот за 2013 година, во Токио.

Денес струмичанката Катерина Урдова пак е во посета на автосалонот во Гуанџоу, Кина, како еден од моделите кои ја покриваат презентацијата на автомобилот „Nissan“.

kate

Од 22 ноември до 1 декември 2013 година, 14 производители од Јапонија и 18 производители од целиот свет ќе се претстават на овој саем, а нашата Катерина Урдова пак денес стои до моделот на „Nissan“ на автосалонот во Guandzhou, Кина.

Доколку сакате да видите дел од автомобилите кои се презентираат таму, а и да дознаете повеќе за овој салон, еве ја објавата која дава информации за овогодинешниот автосалон во Токио.

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top