Home / Галерија / ГАЛЕРИЈА: Нов тренд со Бијонсе и нејзините близнаците на интернет

ГАЛЕРИЈА: Нов тренд со Бијонсе и нејзините близнаците на интернет

Родителите на големо и весело почнаа да споделуваат,би се можело да се каже и вирално верзија од композицијата на фотографијата на Бијонсе каде таа најпрво се појави во периодот додека беше бремена, а потоа и со нејзината принова.

parents-recreate-famous-beyonce-twin-photo-596db33a78812__700

Се започна кога ирската мајка Шарон Келавеј, која неодамна родила близнаци, го објави нејзиниот најдобар обид за рекреација на најновиот портрет на кралицата Беј. Интернетот го сакаше брутално искрениот нејзин обид со помош на фотографска обработка да се презентира до совршенство, а маестрално филтрираната сцена која за нејзе е рутинска и професионално обработена, со што Бијонсе и други познати личности добиваат милиони допаѓања на интернет ги инспирираше другите родители да се фрлат напред во предизвикот со сопствените манекенски способности. Тоа е прилично најдоброто нешто што можеше да се случи, бидејќи обичните луѓе се поставија во ситуација како да се фотографираат за некоја романтична насловна или корица на роман, т.е. како што би рекле ние за бомбоњера.

parents-recreate-famous-beyonce-twin-photo-596db33d5a31f__700

Таа на светот и нејзините фанови ги покажа своите близнаци Сир и Руми, но толпата родители ја покажаа вистинската страна на реалноста и како тие би изгледале во иста или слична композиција.

Погледнете ја целата смешна фото приказна подолу:

parents-recreate-famous-beyonce-twin-photo-596db6cfd8003__700

parents-recreate-famous-beyonce-twin-photo-15

parents-recreate-famous-beyonce-twin-photo-596db223f3f9c__700

886566699369209856-1-png__700

parents-recreate-famous-beyonce-twin-photo-596db2127783b__700

parents-recreate-famous-beyonce-twin-photo-596db2188cdf7__700

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top