Home / Забава / Забавна табела на среќата (проверете ја вашата среќа)

Забавна табела на среќата (проверете ја вашата среќа)

Играте ли забавни игри, истражувате ли колку сте среќни? Читате ли хороскоп? Верувате ли во нумерологија? Оваа табела е дело на Далај Лама, а со неа се обидува да даде брзи одговори на вашите желби. Замислете си желба, покажете со затворени очи кон некој од броевите во табелата и пронајдете го значењето.

Ви посакуваме успех! :)

sreka

1. Прави се со добро смислени зборови и дејства.
2. Замолчи – зборовите се како ветерот, не можеш да ги фатиш.
3. Среќни вести доаѓаат кон тебе
4. Надевај се на најдоброто, но биди готов за најголема награда.
5. Овие денови те очекува пријатно изненадување.
6. Не се нервирај – кон тебе патува пријатно изненадување
7. Да не решиш ништо – е исто решение.
8. За успехот ќе ти помогне некој влијателен човек.
9. Направи промена и радувај му се на животот.
10. Ќе проживеете долги и среќни денови.
11. Направи го твојот сон реалност.
12. Говори ја вистината. Таа најлесно се памети.
13. Ќе сретнете некого оваа седмица.
14. Среќата е на пат кон Вас.
15. Замолчи – зборовите се како ветерот, не можеш да ги фатиш.
16. Ве очекува успех во кариерата, бизнисот или на вашата работа.
17. Никогаш не велете никогаш и ќе видите како успехот ве очекува.
18. Судбината ви е слатка како десерт.
19. Времето е добро за нови пријатели.
20. Оваа година ќе ви донесе успеси.
21. Среќата е со Вас сега.
22. Живеј за денешниот ден – планирај го утрешниот.
23. Слушајте го вашето срце, тоа ве раководи најдобро.
24. Не кажувај го сето она што го знаеш – не знаеш кој те слуша.
25. Имај трпение и се ќе се среди.
26. Твоите желби ќе се исполнат оваа вечер.
27. Денес сподели ја среќата со твоите пријатели.
28. Направи промена и радувај му се на животот.
29. Твојата судбина е слатка како колач.
30. Испланирај го добро тоа што си решил и тоа ќе има успех.
31. Скоро сите желби ќе ви се исполнат.
32. Времето е добро за завршување на старите дела.
33. Прави се со добро смислени зборови и дејства.
34. Почитувај се самиот себе и посвети си време.
35. Доаѓаат убави настани.
36. Имај трпение за да се случи се`.
37. Очекувајте изненадување оваа седмица.
38. Направете нешто неочекувано утре.
39. Има еден човек кој копнее за Вас.
40. Направете сигурен чекор и успехот ќе ви биде осигурен.
41. Оваа година ве очекуваат важни дела.
42. Ја имате способноста да ја привлечете среќата – искористете ја.
43. Ќе го добиете тоа што сте го посакале оваа година.
44. Правете ги работите поубедливо.
45. Не кажувај го сето она што го знаеш – не знаеш кој те слуша.
46. Следниот месец е идеален за работите кои сте ги планирале.
47. Времето е одлично за извршување на планираните работи.
48. Среќни денови ве очекуваат следниот месец.
49. Очекувајте ново пријателство.
50. Само трпение ти недостига за да бидеш на врвот.
51. Имате таен обожавател/ка.
52. Наскоро луѓето ќе слушнат за вашите успеси.
53. Очекувајте наскоро огромна заработувачка.
54. Слушајте го вашето срце, тоа ве раководи најдобро.
55. Ве очекува успех во кариерата, бизнисот или на вашата работа.
56. Среќни вести патуваат кон Вас.
57. Ве очекува изненадување.
58. Потребен е уште малку напор.
59. Осмислете ја добро стратегијата.
60. Скоро ќе добиете информација за успех.
61. Живеј го денешниот ден – планирај го утрешниот.
62. Среќата сега е со тебе.
63. Твоите желби ќе се остварат вечерва.
64. Споделија ја денес среќата со твоите пријатели.
65. Добар период за дејствување.
66. Прави се со добро смислени зборови и дејства.
67. Наскоро луѓето ќе слушнат за вашите успеси.
68. Слушајте го вашето срце, тоа ве раководи најдобро.
69. Ве очекува успех во кариерата, бизнисот или на вашата работа.
70. Некој мисли на Вас и го чека одговорот.
71. Ја имате способноста да ја привлекувате среќата – искористете ја.
72. Направи промена и радувај се на успехот.
73. Многу бргу ќе се појави човек кој ќе ви помогне.
74. Пречите на патот до среќата насоро ќе исчезнат.
75. Ве очекува пријатно изненадување.
76. Одморот ќе ви го донесе потребниот одговор/ решение.
77. Имаш среќни бројки – периодот е добар.
78. Дејствувај разумно и ќе те очекува успех.
79. Твоите желби ќе се исполнат пваа ноќ.
80. Следната седмица ќе ти биде успешна и среќна.
81. Подготви се за пријатно изненадување.
82. Ќе го добиете тоа за кое сте мечтаеле.
83. Имаш многу обожаватели/ки.
84. Биди подготвен за голем успех.
85. Направи нешто необично утре за да го добиеш изненадувањето.
86. Почитувај се себеси и посвети си време.
87. Замолчи – зборовите се како ветерот, не можеш да ги фатиш.
88. Овие денови биди на штрек за да не ја испуштиш среќата.
89. Само една од твоите желби ќе се исполни.
90. Ќе се исполнат две од твоите желби.
91. Ќе се исполнат три од твоите желби.
92. Ќе ти се исполнат сите желби.
93. Успехот ќе дојде во тишина.
94. Следната година ќе биде успешна за вас.
95. Направи две промени и радувај се на успехот.
96. Подготви се за голема победа.
97. Среќни новости патуваат кон тебе.
98. Очекувајте успех во кариерата, бизнисот или на вашата работа.
99. Некој ве мисли и посакува.
100. Ја имате способноста да ја привлекувате среќата – искористете ја.

Испратете ја оваа табела за среќа и успех на толку луѓе колку што е вашиот омилен број и вашата желба ќе се исполни на омилениот ден од седмицата. Ова го има кажано Далај Лама за време на прославата на милениумската нова година. Нема да ви одземе многу време, а може да направи некого среќен. Не чувајте ја оваа табела само за Вас, мантрата треба да помине низ вашите раце.

Вие ќе останете пријатно изненадени! :)

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top