Home / Галерија / Галерија: 19 Деца што изгледаат подобро од тебе!

Галерија: 19 Деца што изгледаат подобро од тебе!

Овие прекрасни, урбани модели секогаш изгледаат добро, децата се фантастично облечени, но како треба да се чувствуваме кога шест годишно дете е облечено подобро од вас? Ова е баш она што овие деца со нивниот изглед го претставуваат – тие се најмодерните деца за оваа година.

stylish-kids-1

Сигурно се запрашувате – кој повеќе се забавува овде, децата или родителите? Децата изгледаат актуелно и креативно од глава до петици, најверојатно нивните родители помагаат многу во изборот на нивните алишта. Некои од децата изгледа малку чудно, облечени се како возрасни, но други пак дефинитивно изгледаат убаво и симпатично.

Овој случај на користење на децата во презентирање на модни трендови кои повеќе наликуваат на оние од светот на возрасните покренува некои интересни прашања, како на пример, што и дали може да влијае на психата на детето кога нивните родители се обидуваат да ги направат да изгледаат повеќе како возрасни?

stylish-kids-8

Дали би ги облекле вашите деца вака?

stylish-kids-21

stylish-kids-32

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top