Home / Галерија / Катерина Урдова преку светските модни објективи

Катерина Урдова преку светските модни објективи

Катерина Урдова, позната манекенка и модел од Струмица, неретко на нејзиниот facebook профил споделува дел од фотографиите кои професионално ги работи за некои светски познатии ревии и компании.

к4

И порано имаме споделувано ДЕЛ од нејзините фотосесии, а со овие неколку фотографии само ја поздравуваме нејзината работа и ѝ посакуваме уште поголем успех во иднина!

к2

к1

к3

lan yu catalog #2014

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top