Home / Галерија / Катерина Урдова за Јуи Ван (Jui Wan)

Катерина Урдова за Јуи Ван (Jui Wan)

Ова е една од последните фотосесии кои ги изработи во Пекинг, струмичанката Катерина Урдова. Станува збор за модни дизајни на Јуи Ван (Jui Wan) која нормално работи во своето студио во Париз – висока мода.

IMG_09801

IMG_10191

IMG_1056-11

IMG_12261

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top