Home / Мода / Погодете кој е новото заштитно лице на парфемот Chanel N°5

Погодете кој е новото заштитно лице на парфемот Chanel N°5

Честа да ја претставуваат апсолутната класика, парфемот Chanel N°5, ја имаа Nicole Kidman, Audrey Tautou и Brad Pitt.

мерлин

Денес им се придружува уште една легенда – заштитно лице стана и Marilyn Monroe. Marilyn не е одберена случајно, во 1952 година, во интервју за магазинот Life ја изговори на сите познатата реченица како спие завиткана само во мирисот на неколку капки од парфемот Chanel N°5. Како и на кој начин ќе биде презентирана целокупната рекламна кампања со култната русокоса, ќе можеме да видиме веќе во декември.

Пишува: Ана Марија Јованова

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top