Home / Мода / Необичен филм со Tilda Swinton

Необичен филм со Tilda Swinton

Во медиумите се појави првиот trailer на необичниот филм “The Grand Budapest Hotel” од познатиот режисер Wes Anderson.

grand1

Во одличната актерска постава се појавуваат Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Bill Murray, Jude Law, Edward Norton, Adrien Brody, Owen Willson, Willem Dafoe и многу други кои веќе стандартно ги претставуваат филмовите на Wes Anderson.

grand3Познатиот британски модел и актер Tilda Swinton во филмот доживува вистинска трансформација.

Познат по филмовите „The Royal Tenenbaums“, „Moonrise Kingdom“, “Life Aquatic With Steve Zisou“, Wes Anderson сега режираше необична приказна за рецепционистот кој го глуми Ralph Fiennes и кој почнува да тренира младо момче за да го превзеде неговото место во хотелот.

При тоа му открива многу тајни за работата, но и за приватниот живот, а згора на се станува главен осомничен за убиство. Соработката звучи многу интересна и напната, едвај чекаме!

grand2

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top