Home / Мода / “Shape od secrets“ – нова модна колекција на Андреев

“Shape od secrets“ – нова модна колекција на Андреев

Andreev Fashion and Photography е бренд на модниот дизајнер и фотограф од Струмица, Бранко Андреев.

koo

Тој се претстави со неговата најнова колекција “Shape od secrets“ пред публиката во Софија на 28 Јануари 2014 година, во Централниот воен клуб.

b9

Оваа колекција е дел од “Reminiscences“ на НБУ. Бранко Андреев е познат и признат моден креатор на просторите на Бугарија, а своите дизајнерски креации ги пласира пред тамошната елита и најчесто столски тежнее кон минимализам.

b11

Иако можеби помислувате дека кичот доаѓа токму од таму, како и целата Балканска мода генерално, она што го гледаме говори токму за спротивното. Андреев го гради својот стил и препознатливост бавно, но тој е веќе многу години дел од модната фела и досега имал неколку ревии и колекции, а она што можеме да го нагласиме со слобода е дека неговиот развој е очигледен, а неговите креации се поусовршени, оригинални и уникатни.

b10

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top