Home / Мода / Она што е ИН: Модерна Уметност

Она што е ИН: Модерна Уметност

Ова е мал избор од десеттина работи кои ќе го променат вашиот надворешен изглед на подобро. Актуелни, атрактивни, модерни… тоа е она што секоја девојка или жена го посакува, посебно во моден контекст. Уживајте!

1. Сликарски чанти (Prada, $3,950)

f1

2. Светлосни алки (Chanel, $1,000-$1,875)

f2

3. Карактеристични прстени (Delfina Delettrey, $1,950)

f3

4. Колаж на чевли (Saint Lauren by Hedi Slimane, $995)

f4

5. Чанти во јаки бои (Saint Laurent by Hedi Slimane, $1,150)

f5

6. Брилијантни отсјаи (Tom Binns, $1,150)

f6

7. Шарени Очила (Le Specs, $90)

f7

8. Скулптурални потпетици (Céline, $5,150)

f8

9. Остри обетки (Givenchy by Riccardo Tisci, $515)

f9

10. Електрични манжетни (Lanvin, $865)

f10

About AnMary

Моден дизајнер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top