Home / Мода / Во светот на една Алиса

Во светот на една Алиса

Ова е одличен проект кој решивме да го презентираме за вас. Станува збор за фотосесија во која идејата е да се претстави една понеобична Алиса од земјата на чудата, една Алиса од земјата на театарот, можеби?! :)

а1

Оваа наменска фотосесија е изработена за презентирање на оригинална винтаж облека од Vintage копманијата од Софија, Бугарија, додека пак обувките се од Boutique Vestiti. Модел е Ангела Неделкова, а фотограф е Јавор Иванов. Идејата е да има блиска врска со приказната за Алиса од земјата на чудата, најмногу затоа што се наближува празникот Halloween. Одлична фотосесија изработена за максимално кратко, но сепак креативно време.

а3

Ви се допаѓа?

а2

а4

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top