Home / Uncategorized / Македонските програмери пеат

Македонските програмери пеат

Се појави блог на кој македонски дизајнери се обидуваат на креативен начин да отпеат познати македонски песни со програмските јазици на кои работат.

Проклети да се предавниците, Туѓа си бескрајно, Розо Моја, Розо Моја, Послушајте патриоти и многу други. За сите оние кои имаат барем малку познавање на овие програми или ги знаат песните, ова е извонреден момент да го исполните во позитивизам вашиот ден. Уживајте! :)

Гоце Арнаудов feat. @zuberot - Проклети да се предавниците

Гоце Арнаудов feat. @zuberot – Проклети да се предавниците

Ефто Пупиновски feat. @zuberot - Туѓа си бескрајно

Ефто Пупиновски feat. @zuberot – Туѓа си бескрајно

Ефто Пупиновски feat. @zuberot - Туѓа си бескрајно

Ефто Пупиновски feat. @zuberot – Туѓа си бескрајно

Ибуш Ибраимовски feat. @mindinmotionmkd - Розо Моја

Ибуш Ибраимовски feat. @mindinmotionmkd – Розо Моја

Јонче Христовски feat. @bojanv91 - Ако умрам ил загинам

Јонче Христовски feat. @bojanv91 – Ако умрам ил загинам

Никола Бадев feat @mindinmotionmkd - Послушајте патриоти

Никола Бадев feat @mindinmotionmkd – Послушајте патриоти

Петранка Костадинова feat. @cvetan5 - Не си го продавај Кољо чифликот

Петранка Костадинова feat. @cvetan5 – Не си го продавај Кољо чифликот

Ристо Бомбата feat. @TheBobiYo - Комшивке убава

Ристо Бомбата feat. @TheBobiYo – Комшивке убава

Сашо feat. @sokarovski - Пијан и млад

Сашо feat. @sokarovski – Пијан и млад

Повеќе можете да видите ОВДЕ!

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top