Home / Дизајн / Модната линија на Apple од 1986 година

Модната линија на Apple од 1986 година

Тешко е да се замисли современиот бренд Apple да асоцира на мода, но тој го правел и тоа. На тоа потсетува материјал на Business Insider.

a1

Авторите презентираат фотографии на модна линија на познатата марка за технолошки производи. Колекцијата е претставена во 1986 година. Дали би ја одобрил Стив Џобс? Веројатно не, но всушност таа е предложена во САД една година откако тој ја напушта компанијата, пред да се врати подоцна во неа и да ја крене на нозе до најиновативен технолошки производител во светот.

a2

Од фотографиите се гледа дека т.н. “Apple Collection” се одликува главно со џемпери во поголеми димензии, дресови, есенски јакни и спортски панталони во светли бои – сина, жолта.

Погледнете!

Нешто пораzлично од градот...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top