Home / Маркетинг

Маркетинг

Доколку сакате да бидете дел од оваа убава приказна на градот слободно контактиракјте не на email: [email protected]

*
Специјалните банери можат да се закупат во времетраење од еден, два и повеќе месеци, но секако постои можност за презентирање/ рекламирање од само неколку дена во неделата.
*
Договорот не вклучува изработка на банер, но по ваша волја истиот може да биде изработен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top