Home / Tag Archives: активност

Tag Archives: активност

Feed Subscription

Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година

Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година

Здружението за локална демократија Центар на заедницата на општина Струмица – Струмица во соработка со Општина Струмица, од почетокот на 2017 г. започна со процес на изработка на Граѓански буџет на Општина Струмица за 2017 година.

Read More »

Промовирана „Боенка“ од ЕД „Планетум“

Промовирана „Боенка“ од ЕД „Планетум“

ЕД Планетум, денес, четврток 03.11.2016 година ја промовираше едукативната боенката „Загрозени светски видови на животни од климатските промени“ во Детската градинка Клон 1, што се наоѓа кај Стариот театар.

Read More »
Scroll To Top