Home / Tag Archives: акција

Tag Archives: акција

Feed Subscription

Традиционална акција „Кочулски водопади“

Традиционална акција „Кочулски водопади“

Традиционално веќе неколку години ПАОК ЈУГ Валандово, ја одржува акцијата „Кочулски водопади“. Самата акција се организира за да се запознаат луѓето со природните убавини од околина на Валандово и прекрасните водопади.

Read More »

Она што не го прават вистински уверените луѓе во себе

Она што не го прават вистински уверените луѓе во себе

Во филмот "Империјата го возвраќа ударот", кога Јода го обучува Лук да биде Џедај, тој му ја демонстрира моќта како крева ѕвездено летало од блато. Лук вели "Не верувам во тоа", а Јода му одговара "Затоа не успеваш".

Read More »
Scroll To Top